Как работят сигурните места

Last updated: October 6, 2026

Мястото в Safe е слот за един Safe акаунт във вашето работно пространство. Местата се броят за Safe акаунти, а не за хора.

Места според плана

План

Места за Safe

Членове

Начален

2

Неограничено

Бизнес

5, 10 или 20

Неограничено

Корпоративен

20+

Неограничено

Какво се брои за място

  • Един Safe акаунт използва едно място. Един Safe акаунт, разгърнат на един и същ адрес в няколко мрежи, все пак се брои за едно място.

  • Членовете не използват места. Всеки платен план включва неограничен брой членове.

  • Подписващите лица никога не се броят и не се таксуват. Подписващото лице може да подписва от самостоятелния изглед на Safe, без да е член на работното пространство.

Достигане на лимита за места

Винаги можете да създадете нов Safe акаунт. Когато достигнете лимита си за места, Safe{Портфейл} ви предлага две възможности: да надстроите до план с повече места или да създадете Safe акаунта извън работното пространство.

Ако имате повече Safe акаунти от местата

Това може да се случи например след преминаване към по-нисък план. Safe акаунтите над броя на местата ви преминават в безплатно самостоятелно състояние:

  • Те напускат работното пространство и функциите му, като Центъра за сигурност и дневника на активността.

  • Те продължават да работят като самостоятелни Safe акаунти със същите подписващи лица и праг, а имената, адресите и балансите им остават видими.

  • Останалата част от работното ви пространство продължава да работи нормално.

За да ги върнете в работното пространство, надстройте до план с повече места или премахнете други Safe акаунти от работното пространство.

Превишаването на лимита за места никога само по себе си не създава такса. Плащате повече само ако потвърдите такса, показана на екрана.