Jak działają miejsca Safe
Last updated: October 6, 2026

Miejsce Safe to slot na jedno Konto Safe w Twojej przestrzeni roboczej. Miejsca liczą Konta Safe, a nie osoby.
Liczba miejsc w planie
Plan | Miejsca Safe | Członkowie |
|---|---|---|
Starter | 2 | Bez limitu |
Business | 5, 10 lub 20 | Bez limitu |
Enterprise | 20+ | Bez limitu |
Co liczy się jako miejsce
Jedno Konto Safe zajmuje jedno miejsce. Konto Safe wdrożone pod tym samym adresem w kilku sieciach nadal liczy się jako jedno.
Członkowie nie zajmują miejsc. Każdy płatny plan obejmuje nieograniczoną liczbę członków.
Osoby podpisujące nigdy nie są uwzględniane w limicie ani obciążane opłatami. Osoba podpisująca może podpisywać z samodzielnego widoku Safe bez bycia członkiem przestrzeni roboczej.
Osiągnięcie limitu miejsc
Zawsze możesz utworzyć nowe Konto Safe. Po osiągnięciu limitu miejsc Safe{Portfel} oferuje Ci dwie opcje: przejście na plan z większą liczbą miejsc lub utworzenie Konta Safe poza przestrzenią roboczą.
Jeśli masz więcej Safe niż miejsc
Może się tak zdarzyć na przykład po przejściu na niższy plan. Konta Safe powyżej limitu miejsc przechodzą do darmowego, samodzielnego stanu:
Opuszczają przestrzeń roboczą i jej funkcje, takie jak Centrum bezpieczeństwa i dziennik aktywności.
Nadal działają jako samodzielne Konta Safe, z tymi samymi osobami podpisującymi i tym samym progiem, a ich nazwy, adresy i salda pozostają widoczne.
Reszta Twojej przestrzeni roboczej nadal działa normalnie.
Aby przywrócić je do przestrzeni roboczej, przejdź na plan z większą liczbą miejsc lub usuń inne Konta Safe z przestrzeni roboczej.
Przekroczenie limitu miejsc samo w sobie nigdy nie powoduje naliczenia opłaty. Zapłacisz więcej tylko wtedy, gdy potwierdzisz wyświetloną opłatę.