Så fungerar Safe seats
Last updated: October 6, 2026

En Safe-plats är en plats för ett Safe-konto i din arbetsyta. Platser räknar Safe-konton, aldrig personer.
Platser per plan
Plan | Safe-platser | Medlemmar |
|---|---|---|
Starter | 2 | Obegränsat |
Business | 5, 10 eller 20 | Obegränsat |
Enterprise | 20+ | Obegränsat |
Vad som räknas som en plats
Ett Safe-konto använder en plats. Ett Safe-konto som distribueras på samma adress på flera nätverk räknas fortfarande som ett.
Medlemmar använder inte platser. Varje betalplan inkluderar obegränsat antal medlemmar.
Signerare räknas aldrig med och debiteras aldrig. En signerare kan signera från ett Safes fristående vy utan att vara medlem i arbetsytan.
När du når din platsgräns
Du kan alltid skapa ett nytt Safe-konto. När du når din platsgräns erbjuder Safe{Plånbok} dig två alternativ: uppgradera till en plan med fler platser eller skapa Safe-kontot utanför arbetsytan.
Om du har fler Safes än platser
Detta kan till exempel hända efter en nedgradering. Safe-kontona som överskrider ditt platsantal flyttas till ett Gratis fristående läge:
De lämnar arbetsytan och dess funktioner, till exempel Security Hub och aktivitetsloggen.
De fortsätter att fungera som fristående Safe-konton, med samma signerare och tröskel, och deras namn, adresser och saldon förblir synliga.
Resten av din arbetsyta fortsätter att fungera normalt.
För att föra tillbaka dem till arbetsytan uppgraderar du till en plan med fler platser eller tar bort andra Safe-konton från arbetsytan.
Att överskrida din platsgräns medför aldrig någon kostnad i sig. Du betalar bara mer om du bekräftar en avgift som visas för dig.