Як працюють безпечні місця
Last updated: October 6, 2026

Безпечне місце — це слот для одного Safe Account у вашому робочому просторі. Місця рахують Safe Account, а не людей.
Місця за тарифним планом
Тарифний план | Місця Safe | Учасники |
|---|---|---|
Початковий | 2 | Необмежено |
Бізнес | 5, 10 або 20 | Необмежено |
Корпоративний | 20+ | Необмежено |
Що враховується як місце
Один Safe Account використовує одне місце. Один Safe Account, розгорнутий за тією самою адресою в кількох мережах, усе одно враховується як один.
Учасники не використовують місця. Кожен платний тарифний план включає необмежену кількість учасників.
Підписанти ніколи не враховуються в кількості місць і не оплачуються. Підписант може підписувати транзакції в окремому поданні Safe, не будучи учасником робочого простору.
Досягнення ліміту місць
Ви завжди можете створити новий Safe Account. Коли ви досягаєте ліміту місць, Safe{Wallet} пропонує два варіанти: перейти на тарифний план із більшою кількістю місць або створити Safe Account за межами робочого простору.
Якщо у вас більше Safe, ніж місць
Таке може статися, наприклад, після переходу на тарифний план нижчого рівня. Safe Account, кількість яких перевищує кількість доступних місць, переходять у безкоштовний автономний стан:
Вони залишають робочий простір і втрачають доступ до його функцій, як-от Центр безпеки та журнал активності.
Вони продовжують працювати як автономні Safe Account, із тими самими підписантами та порогом, а їхні назви, адреси й баланси залишаються видимими.
Решта вашого робочого простору продовжує працювати у звичайному режимі.
Щоб повернути їх до робочого простору, перейдіть на тарифний план із більшою кількістю місць або видаліть інші Safe Account із робочого простору.
Перевищення ліміту місць саме по собі ніколи не створює списання. Ви платите більше лише в разі підтвердження показаної вам комісії.